0 Läs mer >>

Ikväll äter vi sushi, jag och Adam. Wilna fick pasta & korv. Vi passar på att äta när hon somnat för natten, skönt med lite lugn och ro emellanåt vid matbordet (i detta fall i soffan och soffbordet) 😊 


Idag blev det sushi från Takenaka, bästa stället i stan. Sist köpte vi från Söndrum men det var faktiskt inte alls lika gott så denna sushi ser jag extra fram emot 😋

Sushi

0 Läs mer >>

Idag var sista gången för denna termin på simskolan för Wilna och då Adam jobbar kväll så hade jag med Sara som lite back-up, om i fall att något skulle hända eller om något hänt strax innan. 


Nu har ju inget hänt och inget hände men var skönt att Sara var med. Hon passade även på att ta lite foto och filma lite 😊

- Wilna går krabbgång!
- Wilna vänder 180 grader

Skriv inläggstext 

Avslutning på simskol...

0 Läs mer >>

Då går vi in i vecka 41 då, bm kontroll innan idag och allt såg bara bra ut. Hon kollade i och för sig bara att bebis låg med huvudet ner och var fixerad sam hjärtslag (135) och mitt blodtryck (110/65). 


Även om jag är mer beredd på det denna gången så är det ju inte lika roligt när appen säger "1 dag över" 😂 

Vecka 41

0 Läs mer >>

Idag gjorde jag en enkel och god Jordnötskyckling från vardagsmaten.se

Jordnötskyckling

0 Läs mer >>

Så idag är den stora dagen, idag är bebis beräknad att födas. Vilket jag inte alls tror kommer hända 😂 4-5% chans att föda på beräknad dag men ja känslan säger att vi nog får vänta lite på denna bebis också.

Bf idag!

1 Läs mer >>

Fick ett litet infall igår när jag var på Mellbycentrum och handlade, gick in på Klippkompaniet där och frågade om de gjorde ögonbrynsplock samt om de hade tid där och då. De gjorde det men hon hade inte tid igår, men bokade en tid till idag. 


Alltid skönt när någon annan fixar till mina ögonbryn lite. Plockar ju lite själv hemma men blir sällan så mycket så ibland är det skönt när någon annan formar till och fixar lite. Blir lite mer ordnat.

Före & efter! 

Ögonbryn

0 Läs mer >>

Jag är ofta rätt sugen på något på kvällen nu, så idag när jag var och handlade köpte jag några avokado. Det gjorde att jag ikväll kunde göra min ägg & avokadoblandning. Att äta istället för något sött.


Så blandade ihop den och sen rostade jag två mackor, i vanliga fall brukar jag ha knäckebröd men tog rostmackor nu, så gott!

Ta två kokta ägg, enligt egen preferens (jag föredrar där gulan är lite rinnande), mosa ihop med en avokado, i med någon tsk Majonnäs, salt, peppar, citron eller annan krydda du gillar. Rör ihop. Bre på mackan 😊

Ägg & avokado

0 Läs mer >>

Idag efter Wilna vart på förskolan så åkte vi en sväng till Pippi-parken i stan, så hon äntligen fick komma dit 😊 


Vi började med fika, pannkakor, äpple och smakis.

Det var typ inget annat folk där, en pojke som kom strax innan vi skulle gå. "Karusellen" tyckte W var roligast men också jobbigast för mamma, hon får ju inte fart på den själv så då får ju en annan stå och dra i den 😂 

Pippi-parken

0 Läs mer >>

Idag fick det bli en enkel vegetarisk pasta med champinjoner. Man hade kunnat ha dubbelt så mycket champinjoner tycker jag och definitivt kunde de rekommenderat mer grönsaker till pastan, än bara ruccola. Men den var enkel och god så klart godkänd.

Vegetarisk pasta

0 Läs mer >>

Idag var det klipptid för Wilna, det behövs emellanåt, det har dessutom gjort att Wilnas hår blivit bättre än innan. Sen vi började klippa henne känns det som att håret liksom börjat växa mer, svårt att förklara 😊

Sen var vi och hälsade på Adam på jobbet och lämnade chokladbollar som vi bakade imorse. Hade lovat Wilna att vi skulle till Pippi-parken men då det regnade hela förmiddagen kände jag att vi fick ha ett annat alternativ. Då blev det pappas jobb och roligare att komma dit med något än tomhänta. 


Wilna fick även kika på en ambulans som stod inne och sen slockna hon i bilen hem efter lite tårar för att vi inte åkte till Pippi-parken och att vi hade lämnat chokladbollarna på pappas jobb.

Det är inte ofta men ibland händer det att W sover en hel natt i sin säng, ett gjorde hon idag och då vaknade hon också vid 5.30 så förstår ju att hon nog var trött där på eftermiddagen.

Nu ikväll lagade jag en "bamsebiff" dvs istället för flera biffar gör man en stor, gott. Hade lite rostad potatis, broccoli & saltgurka.

En måndag i april

0 Läs mer >>

Mamma och pappa hade med sig lite fotoalbum och gamla skolkataloger från mellan-högstadiet. Här kommer mina klassfoto från 7-9, jag står på exakt samma plats varje år 😂 och anledningen till att jag vet de är i denna ordning är inte pga att det står årtal någonstans utan jag minns klart och tydligt att jag i åttonde klass hade snickarbyxor och flätor 😂

Nostalgi!

0 Läs mer >>

Denna helg avslutades med glass på Riccardos med syster och en av hennes barn samt kolgrillade hamburgare från Folkparksgrillen. 


Dess för innan har vi ju även ätit revben & dubbelgratinerad bakad potatis.

Igår innan vi åkte iväg hann jag ju även fixa vid krusbärsbuskarna här hemma. La markduk och sedan täckbark ovanpå samt lite stenar runt om. Får det att se mycket mer ordnat ut bara av detta lilla, som inte tog särskilt lång tid ändå. 

Avsluta en helg på bä...