Lite nytt!

Idag tog jag tjejerna och åkte in till Eurostop, främst behövde jag fixa lite bland annat leta nya jeans till mig. Jag står ganska still vad gäller vikt och så just nu (känner ingen stress över att behöva gå ner i vikt) och kan inte ha mina gamla byxor  (plus att båda är trasiga i dragkedjan, hur nu det hände!!) och nu får det vara nog med gravidjeansen, de sitter inte ens bra. Har dock något par shorts och något mer typ "slappe-byxa" men det är mer sommarbyxor och snart är ju hösten här. 


Så inom Lindex för att kolla och där hittade ett jag par så det var ju bra. Sen hade Wilna ett presentkort på Lindex från när hon fyllde år så hon fick välja något själv och valde en bamse-klänning  (inte så förvånande med tanke på hennes intresse för Bamse just nu) och en krona.

Passade på att köpa några nya trosor och mjukare byxor också, hon har en del jeans men ibland känns de så stela så tyckte nu när det är dags för förskola igen att lite mjukare byxor behövdes.

Trosorna och Wilnas byxor var det ta 3 och betala för 2 för. Sen hade de även 100 kronor rabatt om du handlade för 400 kronor på barnavdelningen och med ett presentkort på 500 så gick detta kalaset på 452:- 🖒 


Så det var väl typ mina byxor vi betalade för då 😂

Kommentera här: