Medium del 2

När vi var hos mediumet i fredags så var det riktigt spännande. För att ingen ska tro att hon kunnat snoka innan så visste hon inte ens mitt namn då Sara hade bokat det i hennes namn. Det enda hon visste innan jag gick in där var att jag hade en dotter, men det var för att Meja var med oss dit 😊


Iallafall, hon sa en del saker som kändes rätt självklara, typ att jag behöver träna upp inre magmuskler och bäckenet (inte så förvånande med tanke på Meja), att jag inte var nöjd med min kropp (kan du antagligen säga till 90% av världens kvinnor och det stämmer), lite lågt järnvärde & blodtryck. 

Men sen sa hon också en hel del som, inte förvånade mig men bekräftade lite av mina tankar bland annat kring jobb och så. Hon prata även lite om Adams jobb och sen om tjejernas framtid. Enligt henne ska Meja i framtiden jobba inom någon hjälporganisation utomlands, vi får väl se om det stämmer om si sådär 20 år 😉

Men något hon påpekade också var att vill du göra något annat (pratade bland annat om eventuella studier för min del) så ska man göra det, följa sitt hjärta. Dock menar hon att om spöket säger höger och du tar vänster kommer du ändå så småningom hamna där spöket säger. Sen om det tar 1 år eller 10 år spelar inte så stor roll. 


Jag har skrivit ner det jag kom ihåg för att senare kunna läsa och påminnas om vad hon sa och se hur mycket som stämmer och inte men jag kan verkligen rekommendera Adde som har Inre Ögat där vi var 😊 en får tycka vad man vill men jag tror ju på detta på något sätt ändå, dock tänker jag inte stirra mig blind på vad spöket sa utan leva mitt liv som jag brukar och så får vi se vad som händer!

Kommentera här: