Att snubbla i en trappa

I vårt hus har vi mellan kök/matplatsdelen två trappsteg för att komma upp till barnens rum/gästrum/hall. Strax efter vi flyttat hit lyckades Wilna helt glömma bort dessa steg och föll, då blev det mest en fläskläpp av det om jag minns rätt, men idag...


Aj aj, enligt henne snubblade hon upp för trappan, jag och Adam var båda på ovanvåningen och hörde bara en duns och sen hennes skrik/gråt. Adam gick ner för att kolla då jag satt med Meja och sen hör jag honom säga "Frida, Det här behöver nog sys". 

Gick ner för att kolla och vi konstatera att vi nog fick åka in till sjukhuset så en läkare kunde kika på det. Blev först till akutmottagningen där det blev bedömt av en sjuksköterska  (Adams kollega) som sedan ringde till öron/näsa/hals och skickade dit oss. Vi lyckades komma precis innan lunch så vi fick vänta nån timme innan vi fick träffa läkare. En väldigt trevlig läkare och resultatet blev 3 stygn. 

Wilna var otroligt duktig hela tiden, ganska ledsen när de höll på och greja men det blev bättre när de var klara. Mellan läkaren tittade och fixade var hon sitt vanliga jag.

I bilen in till sjukhuset. Trött tjej som somnade en kort stund.
Inne på rummet innan läkaren kom och fixade med salva och plåster.
När läkaren lagt på bedövningssalva som fick värka en stund innan det skulle sys.
Hemma hos moster och äter glass, maränger med mera 😋


Jag är så imponerad över min man, han är verkligen lugnet själv i dessa situationer (det gjorde ordentligt ont i mammahjärtat och ser rätt hemskt ut när de syr men höll god min och försökte att inte visa för Wilna att jag kände så), när Wilna skulle bedövas och sys så pratade han med henne hela tiden om allt möjligt för att hon skulle tänka på något annat och tror det hjälpte en del för hennes skull. Jag börjar förstå allt beröm han får av både kollegor och patienter 😍 

Wilna var rätt glad efteråt och vi tog en sväng till kusinerna då planen för dagen egentligen hade varit att de skulle komma ut till oss. Köpte med oss glass, maränger, chokladsås, banan, jordgubbar & hallon så Wilna fick något gott i sig efter att hon varit så duktig på sjukhuset 😍

Däremot märktes det att hon nog var rätt tagen av allt som hänt och började bli rätt trött så vi åkte hem efter en kort stund och sedan har vi bara tagit det lugnt här hemma.

Innan hon skulle sova sa hon att det inte gick att blunda med plåster på ögat så hon fick sova med öppna ögon (och armbandet  hon fick på sjukhuset skulle hon inte ta av sig 😂) tog dock inte lång tid för henne att somna ikväll och nu hoppas jag hon får en god natts sömn och att hon inte har allt för ont! Min lilla superhjälte!

Kommentera här: