Extra viktkontroll

Igår var vi på en extra viktkontroll för Meja i och med att hon sist dippade på kurvan. Så sedan dess har vi gett henne ersättning på kvällen samt gröt varje morgon (2 msk ca) och så har hon fått börja smaka på olika pureér, än sötpotatis & ärtor. Blir ju inte så mycket per dag men några teskedar.


Detta hade iallafall hjälpt så nu var hon nästan uppe på sin kurva igen, bara strax under den. Hon hade gått upp nästan 1 kg på lite drygt 3 veckor 😂 från 5775 till 6735 gram. Heja Meja! Kan väl säkert också delvis bero på att hon ätit typ varannan timme under nätterna sista två veckorna också (Hej väldigt trött mamma) då hon verkar vara inne i någon fas. Men det känns som det börjar bli lite bättre igen, var bara uppe 4 gånger i natt varav vid ena tillfället räckte det jag stoppade i nappen sen sov hon två timmar till (nappen är ju dock inte favoriten  så inte alltid det fungerar men glad när den gör det)

Detta var i övrigt ända platsen som dög att sitta på när jag lagade mat igår. Annars vart hon bara ledsen men nu kunde hon ju verkligen ha koll på vad mamma sysslade med 😂

Kommentarer:

1 Isabell Hedberg:

skriven

Vad skönt att det gett resultat :D
Lilla skrutten, hoppas ni får en fin kväll :)
Kramar!

Kommentera här: