Nytt År & Nya tag!

Tänker inte hymla det minsta med att jag slarvat med både mellanmål & ätit massor av sött under jul/nyårsveckan men så är det och inget jag tänker må dåligt över. Men nu är det dock lite nya tag, tänka efter före innan jag äter något sött och göra medveten väl helt enkelt. 

Har gjort om vår anslagstavla (innan stod det våra namn och de olika veckodagarna för att skriva in om vi hade några aktiviteter men vi använder aldrig den) så nu står där förslag på olika mellanmål till både vuxna & barn.


Jag har även kommit ut på promenad både igår och idag, så skönt med frisk luft, speciellt efter den natten som var. Så så himla trött då Meja vaknat x antal gånger och sen när hon fick komma in till oss har hon snurrat runt och grejat. Plus att hon var vaken mellan ca 3-4.30= också vaken mamma. Försökte få henne att somna om på alla sätt jag kom på men icke, vid ett tillfälle la jag henne i hennes säng igen så fick hon snurra där lite. Innan hon blev ledsen där och fick komma upp till mig igen.. somnade om i famnen men så fort jag försökte lägga ner henne vakna hon så det var ju bara att ta in henne till oss igen. Bröt ihop lite där och då faktiskt och kände att jag orkar inte mer. Skulle bara önska om att få en natt där hon sov bra och att jag fick sova en helt natt. Minns inte när det hände senast. 

😴😴 

Nu ska jag kika färdigt på Love Actually (igen) och hoppas Meja sover en stund till i vagnen innan vi ska hämta storasyster på förskolan!

Kommentera här: